Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Toshiba TransMemory Pro, Ένα Φλασάκι Με 128GB Μνήμη Και Ταχύτητα 205MB/s

Η Toshiba μπορεί να μην είναι γνωστή για τα USB φλασάκια της, όμως τα κατασκευάζει και μάλιστα είναι αρκετά καλή. Παράδειγμα αποτελεί το νέο Toshiba TransMemory Pro που ανακοίνωσε. Το φλασάκι αυτό έχει χωρητικότητα 128GB και μπορεί να διαβάσει και να γράψει αρχεία με μεγάλες ταχύτητες.

Το Toshiba TransMemory Pro συνδέεται σε USB 3.0 θύρες για μεγαλύτερη απόδοση, όμως είναι συμβατό και με τις τυπικές USB 2.0. Η Toshiba το έχει εφοδιάσει με κατάλληλο λογισμικό ώστε να κάνει κρυπτογράφηση των αποθηκευμένων του αρχείων, καθώς επίσης και λογισμικό για υποστήριξη κρυπτογραφημένου κωδικού.

Σε άλλα χαρακτηριστικά του USB drive έχουμε ταχύτητες ανάγνωσης μέχρι και 222 MB/s και εγγραφής στα 205MB/s. Αυτό σημαίνει πως η προσπέλαση των αρχείων θα γίνεται πολύ γρήγορα. Τα αρχεία θα μπορούν να αποθηκεύονται σε δύο διαμερίσματα – δημόσιο και προσωπικό με προστασία με χρήση κωδικού.

Το Toshiba Transmemory Pro USB 3.0 flash drive δουλεύει και σε Mac και σε Windows υπολογιστές. Για όσους θέλουν αυξημένη προστασία, υψηλές ταχύτητες και τεράστια χωρητικότητα (128GB) μπορούν να δώσουν $199.99 για να το αγοράσουν. Μια οικονομικότερη έκδοση στα 64GB είναι επίσης μια επιλογή με $129.99.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: