Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Vertu Aster Chevron: Το νέο smartphone με τεχνολογία του χθες στα $4200

Η Vertu, η γνωστή εταιρία που κατασκευάζει κινητά για λίγους, ανακοίνωσε το Vertu Aster Chevron, το πιο φθηνό της smartphone. Σε αντίθεση με τα ακριβότερα μοντέλα της, αυτό το κινητό δεν είναι “ντυμένο” με δέρμα ζώων και δεν διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το Vertu Aster Chevron ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς Aster. Το σασί του είναι κατασκευασμένο από το ανθεκτικό Τιτάνιο τύπου 5 και στο πίσω μέρος έχει επένδυση από ένα υπερανθεκτικό ύφασμα το οποίο προέρχεται από την Ιταλία και θα διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα (μαύρο, μπλε και ροζ). Το κινητό συναρμολογείται κομμάτι-κομμάτι στην Αγγλία.

Όσο για το hardware, η Vertu προτίμησε να ενσωματώσει στο Aster Chevron ξεπερασμένη τεχνολογία. Παρόλα αυτά θεωρείται αξιόπιστο και σίγουρα αυτοί που θα το αγοράσουν δεν θα ενδιαφέρονται πολύ για αυτά. Στη λίστα των τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται η 4,7-ιντσών full HD οθόνη, το Snapdragon 801 chipset, η 2 GB μνήμη RAΜ, η 64 GB χωρητικότητα, η 13-megapixels κάμερα και η μπαταρία χωρητικότητας 2,275 mAh. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η οθόνη προστατεύεται από ζαφείρι.

Το Vertu Aster Chevron θα κυκλοφορήσει με το Android 5.1 Lollipop προ-εγκατεστημένο και θα έχει κόστος $4200.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: