Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Μεγαλύτερη Φωτογραφία Στον Κόσμο Έχει Ανάλυση 365 Gigapixels

Αναρωτιέστε πόσο μεγάλη είναι η μεγαλύτερη φωτογραφία στον κόσμο; Ρωτήστε τον Filippo Blengin που τη δημιούργησε! Ο Blengin είναι ένας Ιταλός φωτογράφος και μαζί με την ομάδα του ανέβηκαν στο Mont Blanc, στο ψηλότερο βουνό της Ευρώπης, και έκαναν τα μαγικά τους.

Η ομάδα χρησιμοποίησε τη DSLR κάμερα 70D της Canon στην οποία έβαλαν τον φακό Canon EF 400mm f/2.8 II IS και ένα Canon Extender 2X III. Τη κάμερα κράταγε το robotic mount Clauss Rodeon piXpert που κοστίζει περίπου €4.200. Ακόμη, χρησιμοποιήθηκαν οι ακριβότερες SD κάρτες της SanDisk με χωρητικότητα 128GB για να αποθηκευτούν οι φωτογραφίες.

Συνολικά η ομάδα ήταν για 5 ημέρες επάνω στο βουνό και πέρασε 35 ώρες φωτογραφίζοντας. Τράβηξαν περίπου 70.000 φωτογραφίες τις οποίες αργότερα συνέθεσαν σε ένα Mac Pro του 2013 της Apple. Μετά τους πήρε δύο μήνες επεξεργάζοντας τις φωτογραφίες αλλά το τελικό αποτελέσματα είχε την απίστευτη ανάλυση των 365 Gigapixels. Αυτό σημαίνει αν το εκτυπώσουμε με καλή ανάλυση (300ppi) θα καλύψει ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου!

Η δουλειά τους έχει δημοσιευτεί και μπορείτε να ‘παίξετε’ με τη φωτογραφία μπαίνοντας στο επίσημο site in2white.com.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: