Η Μεγαλύτερη Συλλογή Με Βίντεο Παιχνίδια Πουλήθηκε Για $750,250

Η Μεγαλύτερη Συλλογή Με Βίντεο Παιχνίδια Πουλήθηκε Για $750,250

Η μεγαλύτερη πώληση βίντεο παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκε μέσω eBay έγινε δύο χρόνια πριν, όπου 7,000 τίτλοι παιχνιδιών δόθηκαν έναντι €1 εκατομμυρίου. Ωστόσο, μια πρόσφατη πώληση κλέβει τη παράσταση, και ενώ δεν έφτασε σε χρηματική αξία την πρώτη, είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη πώληση συλλογής βίντεο παιχνιδιών, καθώς αποτελούνταν από 11,000 τίτλους παιχνιδιών!

O Michael Thomasson, ο οποίος μάλιστα καταχωρήθηκε στο Guinness Book of World Records για τον αριθμό παιχνιδιών που είχε στην κατοχή του, άρχισε πλειστηριασμό στο eBay για την συγκεκριμένη συλλογή ξεκινώντας από το $1 και μετά από 56 προσφορές η συλλογή-ρεκόρ πουλήθηκε για $750,250. Σε δήλωσή του ο Thomasson ανέφερε:

«Εργαζόμουν σε 7 ανεξάρτητα καταστήματα παιχνιδιών τη δεκαετία του ’90 και έχω εργαστεί για μια μεγάλη αλυσίδα την τελευταία δεκαετία. Παράλληλα, ασχολήθηκα με την ιστοσελίδα Good Deal Games από το 1998 και όπως καταλαβαίνετε έχουν περάσει από τα χέρια μου χιλιάδες βίντεο παιχνίδια. Οποτεδήποτε προμηθευόμουν ένα παιχνίδι που δεν ερχόταν απευθείας από τον διανομέα είχα τη δυνατότητα να κοιτάξω στο απόθεμα μας και να διαλέξω το καλύτερο αντίτυπο, μαζί με το καλύτερο κουτί και εγχειρίδιο. Σχεδόν το 1/4 της συλλογής μου είναι σφραγισμένοι τίτλοι απευθείας από το εργοστάσιο παραγωγής, ενώ περισσότερα από 8,300 βίντεο παιχνίδια έρχονται με το κουτί και το εγχειρίδιό τους!»

Πηγή

Σχετικά νέα

1 Response

  1. Δείχνει εκπληκτική συλλογή καθώς και η τιμή που πουλήθηκε,κρίμα που την έδωσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.