Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

2 Εκατομμύρια Xbox One Μέχρι Τώρα

Xbox One

Το PlayStation 4 της Sony κατάφερε να πουλήσει 2,1 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι την 1η Δεκέμβρη. Όμως πως τα πάει το Xbox One της Microsoft; Η Microsoft μας ενημέρωσε ότι τα πάει το ίδιο καλά με την αντίπαλη κονσόλα έχοντας πουλήσει παραπάνω από 2 εκατομμύρια μέχρι σήμερα.

Τα νούμερα που έδωσε ο Larry Hryb στην δημοσιότητα είναι αρκετά εντυπωσιακά. Κάθε ένα λεπτό οι παραγγελίες στο Amazon φτάνουν τις 1,000, πωλούνται 111,111 One την ημέρα και οι παίχτες έχουν συνολικά περάσει 83 εκατομμύρια ώρες παίζοντας παιχνίδια, βλέποντας τηλεόραση και τρέχοντας εφαρμογές. Επίσης, οι gamers έχουν ξεκλειδωθεί 39 εκατομμύρια Achievements.

Παρόλα αυτά, η σύγκριση στις πωλήσεις μεταξύ Xbox One-PlayStation 4 δεν είναι δίκαιη. Σε αντίθεση με τη Sony, η Microsoft έχει κυκλοφορήσει το One σε μόλις 13 χώρες, ενώ οι Ιάπωνες το πουλάνε σε 32. Για αυτό υπάρχει μεγαλύτερο κοινό, άρα και περισσότεροι αγοραστές για το PlayStation. Το One είναι πολύ κοντά στο 4 σε πωλήσεις, και αν διατεθεί σε περισσότερες χώρες από το PlayStation ίσως το ξεπεράσει κιόλας. Όπως και να έχει πάντως, οι αναλυτές πιστεύουν ότι μέχρι τον Μάρτιο του 2014, όταν τελειώσει το οικονομικό έτος, και οι δύο κονσόλες θα μετράνε πάνω από 5 εκατομμύρια πωλήσεις και οι δύο εταιρίες θα είναι χαρούμενες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: