Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Xbox One, Θα Κυκλοφορήσει Σε Νέες Εκδόσεις Με Ανανεωμένο Dashboard

Το Xbox One αναμένεται να έχει διάφορες παραλλαγές που θα παρουσιαστούν μέσα στο 2014. Μία από αυτές είναι και η λευκή έκδοση που σκοπεύει να κυκλοφορήσει η Microsoft μέσα στο έτος. Η συγκεκριμένη έκδοση αρχικά ήταν μόνο για τους υπαλλήλους της εταιρείας που δούλευαν στην ανάπτυξη της κονσόλας, αλλά φαίνεται ότι θα την δούμε και στα ράφια των καταστημάτων. Η κυκλοφορία του μοντέλου αυτού είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο.

Εκτός του λευκού Xbox One θα δούμε και μια συλλεκτική με το TitanFall, όπως έγραψε το NeoGaf δημοσιεύοντας και τις παρακάτω εικόνες. Η εταιρεία δουλεύει επίσης και σε κονσόλες με 1TB σκληρό αλλά και οικονομικότερη χωρίς Blu-Ray.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ένα Φθηνότερο Xbox One Έρχεται Μέσα Στο 2014

Ακόμη, αναμένεται να έρθει και το πρώτο update το οποίο ετοιμάζει η Microsoft και λογικά θα εντοπίζουμε αλλαγές στο dashboard της κονσόλας και στην υπηρεσία Xbox Live. Τέλος, όσον αφορά τη κυκλοφορία της ‘απλής’ έκδοσης στην Ελλάδα, φαίνεται ότι αργεί πολύ. Οι αναφορές λένε για τον Οκτώβριο μαζί με τις Τουρκία, Πορτογαλία, Ινδία, Αίγυπτο, Ινδονησία κ.α.!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: