Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διαγωνισμός Για Το Σχεδιασμό Tου Xbox One Χειριστηρίου

xbox one design

Το νέο χειριστήριο για την κονσόλα της Microsoft, Xbox One, είναι το θέμα ενός διαγωνισμού που διοργανώνει η ίδια η Microsoft, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές-gamers που θα κερδίσουν τον διαγωνισμό να δουν το σχέδιο τους να υλοποιείται όπως ακριβός θα το ήθελαν, παράλληλα με τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα που θα τον συνοδέψουν.

Ο διαγωνισμός ζητά από τους υποψηφίους να κατεβάσουν ένα πρωτότυπο σχέδιο του χειριστηρίου του νέου Xbox One και με βάση αυτό να δημιουργήσουν το δικό τους σχέδιο επί του χειριστηρίου, εκτός του βασικού μαύρου χρώματος που όλα τα χειριστήρια έχουν. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει μέχρι και 3 διαφορετικά σχεδία πριν της 31 Δεκεμβρίου. Ωστόσο υπάρχει και η δυνατότητα να ελέγχει ο κάθε ένας το τι σχεδία έχουν ήδη καταχωρηθεί στον ιστότοπο του διαγωνισμού ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Μια ομάδα κριτών από τη Microsoft θα πάρει 10 φιναλίστ οι οποίοι θα τεθούν σε ψηφοφορία για το κοινό από τις 13 έως 27 Γενάρη. Ο μεγάλος νικητής θα επιλεχθεί από τους κριτές, ο οποίος θα λάβει 1.000$ και το ενδεχόμενο ότι η Microsoft ίσως θέσει το σχέδιο του σε ένα πραγματικό χειριστήριο Xbox One. Παράλληλα ο νικητής που θα εκλεγεί από το κοινό θα έχει ως βραβείο 750$ και οι υπόλοιποι θα πάρουν από 500$ έκαστος. Επίσης, εάν ένας διαγωνιζόμενος καταχωρίσει το σχέδιο του μέσω τις εφαρμογής της Microsoft, Fresh Paint, θα πάρει μέρος και σε έναν ακόμη διαγωνισμό, του οποίου ο νικητής θα κερδίσει 150$ σε δωροεπιταγή από την CanvasPop.com και την Sensu digital Artist Brush & Stylus, γνώστες εταιρίες στον τομέα της σχεδίασης.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: