Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Xbox One Είναι Ακριβότερο Στη Κατασκευή Από Το PS4

Xbox One Teardown

Πρόσφατα μάθαμε πως το PlayStation 4 κοστίζει $381 για να φτιαχτεί, που σημαίνει πως η Sony βγάζει μόνο $18 από τη συσκευή. Τώρα που κυκλοφόρησε το Xbox One η εταιρία ερευνών IHS Supply πήρε το One και βρήκε πόσο κοστίζει στη Microsoft να το φτιάξει και τι διαφορά έχει η τιμή του από το PS4.

Η IHS Supply υπολογίζει πως το συνολικό κόστος μιας συσκευασίας με το Xbox One, το Xbox One Kinect και το χειριστήριο του Xbox One ανέρχεται στα $471. Αυτό κάνει το One περίπου $90 ακριβότερο από το νέο PlayStation και σημαίνει επίσης πως η αμερικάνικη εταιρία βγάζει μόλις $28 από κάθε συσκευή που πωλείται.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Microsoft Ξόδεψε $100 Εκατ. Για Το Χειριστήριο Του Xbox One

Το Xbox One Kinect κοστίζει μόνο του $75 για να κατασκευαστεί από τα εργοστάσια της Κίνας, αλλά το μεγαλύτερο έξοδο για το Xbox One είναι ο AMD επεξεργαστής. Το chip της AMD συνδυάζει και τον επεξεργαστή και τη κάρτα γραφικών και η εκτιμώμενη τιμή αυτουνού είναι στα $110, κάτι που βγαίνει κατά $10 πιο ακριβό από το αντίστοιχο που βρίσκεται στη καρδιά του ανταγωνιστή του Xbox, PS4.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: