Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Xiaomi Yi Camera: Η Κάμερα Δράσης Των €57

Η Xiaomi εισέρχεται σε έναν νέο τομέα καταναλωτικών αγαθών με τη Xiaomi Yi Camera όπου η GoPro κυριαρχεί. Φυσικά αναφερόμαστε στην αγορά των καμερών δράσης και η νέα Yi Camera είναι εδώ για να ‘χτυπήσει’ την οικονομικότερη πρόταση της GoPro, αφού προσφέρει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά -στα χαρτιά τουλάχιστον- στη μισή τιμή.

Η Xiaomi Yi Camera έρχεται με αισθητήρα 16MP για λήψεις φωτογραφιών και για λήψη full HD βίντεο στα 60fps, ευρυγώνιο φακό 155°, WiFi και υποστηρίζει κάρτες μνήμης έως 64GB. Το σώμα της ζυγίζει 72 γραμμάρια και μπορεί να βυθιστεί στο νερό μέχρι και 40 μέτρα. Συγκριτικά, η οικονομική GoPro HERO έχει τη δυνατότητα καταγραφής 1080p σττα 30fps, μέγιστη μνήμη 32GB και βάρος 111 γραμμάρια.

Η κάμερα θα κάνει ντεμπούτο στη Κίνα με τιμή 399 yuan -δηλαδή €57- αλλά δεν έγινε γνωστό αν θα τη δούμε και στην Ευρώπη επίσημα. Θα κυκλοφορήσουν διάφορα επίσημα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης μιας βάσης για το κράνος και μιας βάσης για… γάτες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: