Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Άγαλμα Για Τον Steve Jobs Από Την Graphisoft

Η Graphisoft, η εταιρία πίσω από το περίφημο πρόγραμμα για αρχιτέκτονες ArchiCAD, αποκάλυψε ένα άγαλμα στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας αφιερωμένο στον Steve Jobs. Την απόφαση αυτή την πήρε ο δημιουργός της εταιρίας, Gabor Bojar, και σμιλεύτηκε από τον Erno Toth.

Το άγαλμα αυτό έχει κατασκευαστεί από μπρούτζο, έχει ύψος 2 μέτρα περίπου και απεικονίζει τον άντρα να κρατάει ένα iPhone κατά τη διάρκεια μίας ομιλίας του σε ένα keynote.

Η κατασκευή του αγάλματος όμως δεν ήταν τυχαία. Ο Steve όταν πρωτοείδε το ArchiCAD το 1984 εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητές του και φρόντισε να μπορέσει η Graphisoft να ολοκληρώσει το τελικό προϊόν με χρηματοδότηση και κατάλληλο εξοπλισμό. Για αυτό η εταιρία χρωστάει πολλά στον άνθρωπο αυτό.

Ακόμη, η τοποθεσία του αγάλματος δεν είναι τυχαία. Ο μπρούτζινος “Steve” βρίσκεται στο Graphisoft Park, το κέντρο της τεχνολογίας στην Ουγγαρία, όπου μεγάλες εταιρίες όπως Apple και Microsoft έχουν γραφεία εκεί πέρα.

Πηγή: MacUser

Μοιράσου το με τους φίλους σου: