Το XBLOG.GR στο Apple Store Βερολίνου για το λανσάρισμα του iPhone 7

Η Apple Σημείωσε Νέο Ρεκόρ Κερδών Και Γίνεται Πλουσιότερη

Το XBLOG.GR βρήκε στο Apple Kurfürstendamm, δηλαδή στο κατάστημα της Apple στο Βερολίνο, όπου την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησαν τα iPhone 7, iPhone 7 Plus και Apple Watch Series 2.

Όπως αναμενόταν, το κατάστημα ήταν γεμάτο με κόσμο που περίμενε να δει τα καινούργια προϊόντα της Apple και για αυτό το λόγο είχε σχηματιστεί μια μεγάλη ουρά Γερμανών έξω από το κατάστημα που ήθελαν να δουν ή να αγοράσουν τα καινούργια iPhone ή/και Watch.

Οι πρώτες εντυπώσεις μας για τα νέα κινητά ήταν θετικές. Όπως περιμένει κανείς από κάθε iPhone, είναι γρήγορα, όμορφα και με ωραίες οθόνες, όπως και τα νέα στερεοφωνικά ηχεία και οι βελτιωμένες κάμερες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Home button πλέον θυμίζει το trackpad των MacBook και δίνει μια ωραία αίσθηση.

Όσο για τη διαθεσιμότητα, είναι διαθέσιμα σε όλα τα χρώματα και τις χωρητικότητες, εκτός όμως από το Jet Black. Στην Γερμανία δεν έχουν καθόλου κομμάτια σε αυτό το χρώμα. Εκεί το φθηνότερο 7 κοστίζει €759, ενώ το φθηνότερο Plus €899.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες του XBLOG.GR από τα νέα iPhοne 7, iPhοne 7 Plus και Apple Watch Series 2, καθώς και από το κατάστημα. Θα περιμένουμε το λανσάρισμα των συσκευών στην Ελλάδα για περισσότερες φωτογραφίες ή βίντεο.

Τα νέα iPhone και Apple Watch θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα στις 23 Σεπτέμβριου, με ανεβασμένες τιμές.

Συντάκτης: Άγγελος Χυτήρογλου

XBLOG.GR

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.