Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Άνοιξε Το Πρώτο Θεματικό Πάρκο Των… Angry Birds

Τι άλλο θα δούμε; Παντού το έχουμε δει, από φορέματα μέχρι ζαχαρωτά! Τώρα άνοιξε και θεματικό πάρκο με κυρίως θέμα τα θυμωμένα πουλιά.

Angry Birds Land

Το πάρκο αυτό είναι το επίσημο που κατασκεύασε η Rovio Entertainment. Ονομάζεται Angry Birds Land και βρίσκεται στο Särkänniemi Adventure Park στη Φινλανδία, τη χώρα που εδρεύει η εταιρία.

Στο Angry Birds Land υπάρχουν carousel, τρενάκια και πολλά άλλα παιχνίδια που μπορούν να παίξουν οι μικροί φίλοι του δημοφιλές παιχνιδιού. Αργότερα θα βάλουν και άλλα πράγματα στο πάρκο, όπως το Magic Place όπου οι fans μπορούν να πάνε και να κατεβάσουν περιεχόμενο και ενημερώσεις για το παιχνίδι, καθώς και μερικοί χώροι ειδικά για αυτούς που θέλουν να παίξουν εκείνη τη στιγμή.

Τα εγκαίνια του πάρκου Angry Birds Land θα πραγματοποιηθούν στις 8 Ιουνίου. Παρακάτω είναι πρώτες φωτογραφίες από αυτό:

Angry Birds Land

Angry Birds Land

Angry Birds Land

Angry Birds Land

Angry Birds Land

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: