Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Άρχισε Η Παραγωγή Του iPad 3;

Άρχισε η παραγωγή του νέου iPad; Ναι, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Άπω Ανατολή!

Η Apple σύμφωνα με τις φήμες (που αξιολογούνται από πολλούς ως αξιόπιστες) έδωσε εντολή στα εργοστάσια να αρχίσουν τη παραγωγή του νέου iPad, και έτσι θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία στις αρχές του Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα το ανακοινώσει στο event της άλλης Πέμπτης.

Όσον αφορά τη σχεδίαση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το πολυαναμενόμενο tablet της εταιρίας σύμφωνα με τις παραπάνω φήμες πάλι θα έχει παρόμοιο design με το τωρινό iPad και παραδόξως μικρή αύξηση του πάχους – αυτό επαληθεύει και τις φήμες που ακούγονταν καιρό που ήθελαν το 3 να μην εφαρμοζεί στις θήκες του 2, παρά μόνο στις Smart Cover. Την οθόνη αναμένεται να τη κατασκευάζει η Sharp και θα έχει ανάλυση 2048×1536 pixels, σχεδόν τη διπλάσια του τωρινού! Σίγουρα θα είναι τρομερή και ίσως είναι κάποια “Retina” για το iPad.

Πηγή: PC Mag

Μοιράσου το με τους φίλους σου: