Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έκλεισε Η Μεγαλύτερη Μηχανή Αναζήτησης Torrents, To BTJunkie

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης για torrents, το BTJunkie ακολούθησε τη τύχη των MEGAUPLOAD και Filesonic, αλλά αυτή τη φορά “οικειοθελώς”.

Με το παρακάτω μήνυμα ο διαχειριστής/δημιουργός του BTJunkie μας αποχαιρετάει, και όπως καταλαβαίνουμε από το μήνυμα, ήθελε να αποφύγει τα χειρότερα.

Αυτό είναι το τέλος φίλοι μας. Δεν ήταν εύκολο, αλλά αποφασίσαμε να κλείσουμε τη σελίδα οικιοθελώς. Παλεύουμε για χρόνια για το δικαίωμα σας να επικοινωνείτε, αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε. Ήταν μια εμπειρία ζωής και ευχόμαστε σε όλους τα καλύτερα.

Το site ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2005 και κατάφερε να γίνει η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης για torrents. Σίγουρα δεν ήταν το ευκολότερο πράγμα για τον δημιουργό του να το κλείσει, αλλά όπως αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα, πρέπει να προχωρήσει, όπως γίνεται και με τον Παγκόσμιο Ιστό, ο οποίος θα είναι αρκετά αλλαγμένος χάρη στα SOPA, PIPA και ACTA, παρόλο που δεν ψηφίστηκαν ακόμα!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: