Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ένα Εκατ. Ενεργοποιήσεις Αndroid Συσκευών Την Ημέρα, Πάνω Από 480 Εκατ. Συνολικά

Όταν ο Eric Schmidt (πρόεδρος της Google) ανέβηκε στην σκηνή στην εκδήλωση της Motorola έδωσε μερικά συγκλονιστικά στοιχεία για τις ενεργοποιήσεις του Android.

Σύμφωνα με τον Schmidt, 1.3 εκατομμύρια συσκευές με λογισμικό Android ενεργοποιούνται καθημερινά. Δηλαδή 1 εκατομμύριο την ημέρα προς στο τέλος Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει ότι τους δύο τελευταίους μήνες έχει γίνει μια ραγδαία αύξηση. Ο Schmidt αποκάλυψε επίσης ότι το σύνολο των ενεργοποιήσεων ανέρχονται στα 480 εκατομμύρια. Με αυτούς τους ρυθμούς το φράγμα του μισού δισεκατομμυρίου θα ξεπεραστεί πριν το τέλος του μήνα. Αυτό είναι ακόμα πιο εκπληκτικό επειδή το σύνολο έχει διπλασιαστεί απο τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Το μόνο αρνητικό σε όλα αυτά είναι ότι 70.000 χιλιάδες Android tablets ενεργοποιούνται καθημερινά και ο Schmidt παραδέχθηκε άργησαν να μπουν στο παιχνίδι με τα tablets αλλά δουλεύουν για να το αλλάξουν αυτό. Είναι δύσκολο να φανταστούμε πως το Nexus 7 δεν έχει βοηθήσει ώστε να αλλάξει αυτό. Επίσης οι αγωγές μπορεί να είναι ένας μπελάς που όμως δεν φαίνεται να το εμποδίζει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: