Ένα Εκατ. Ενεργοποιήσεις Αndroid Συσκευών Την Ημέρα, Πάνω Από 480 Εκατ. Συνολικά

Όταν ο Eric Schmidt (πρόεδρος της Google) ανέβηκε στην σκηνή στην εκδήλωση της Motorola έδωσε μερικά συγκλονιστικά στοιχεία για τις ενεργοποιήσεις του Android.

Σύμφωνα με τον Schmidt, 1.3 εκατομμύρια συσκευές με λογισμικό Android ενεργοποιούνται καθημερινά. Δηλαδή 1 εκατομμύριο την ημέρα προς στο τέλος Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει ότι τους δύο τελευταίους μήνες έχει γίνει μια ραγδαία αύξηση. Ο Schmidt αποκάλυψε επίσης ότι το σύνολο των ενεργοποιήσεων ανέρχονται στα 480 εκατομμύρια. Με αυτούς τους ρυθμούς το φράγμα του μισού δισεκατομμυρίου θα ξεπεραστεί πριν το τέλος του μήνα. Αυτό είναι ακόμα πιο εκπληκτικό επειδή το σύνολο έχει διπλασιαστεί απο τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Το μόνο αρνητικό σε όλα αυτά είναι ότι 70.000 χιλιάδες Android tablets ενεργοποιούνται καθημερινά και ο Schmidt παραδέχθηκε άργησαν να μπουν στο παιχνίδι με τα tablets αλλά δουλεύουν για να το αλλάξουν αυτό. Είναι δύσκολο να φανταστούμε πως το Nexus 7 δεν έχει βοηθήσει ώστε να αλλάξει αυτό. Επίσης οι αγωγές μπορεί να είναι ένας μπελάς που όμως δεν φαίνεται να το εμποδίζει.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.