Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ένα Galaxy SIII Πωλείται Κάθε 0.45 Δευτερόλεπτα, Παραμένει Πρώτο Στη Βρετανία

Η Samsung έχει κάνει πολύ καλή δουλειά επάνω στο Galaxy SIII και ο κόσμος την ανταμείβει με την αγάπη του… στις πωλήσεις. Σύμφωνα με τα στατιστικά που μοιραστήκαμε μαζί, η ναυαρχίδα της εταιρίας στα smartphone έχει κάνει 30 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε μερικούς μήνες (συγκεκριμένα σε 157 ημέρες), ένα σημαντικό επίτευγμα για τους Κορεάτες, και με αυτά τα νούμερα μπορούμε να πούμε ότι η εταιρία πουλάει ένα SIII κάθε 0.45 δευτερόλεπτα! Αυτό και μερικά άλλα στοιχεία μπορείς να δεις στο παρακάτω infographic.

Άλλη επιτυχία για τη Samsung έχουμε με τα στοιχεία της comScore που δείχνουν ότι η εταιρία παραμένει στο 26.3% της προτίμησης, ακολουθώντας την η Apple με 17.8%. Αυτά για τις ΗΠΑ. Στη Μεγάλη Βρετανία τώρα, παραμένει το πιο δημοφιλές smartphone για έβδομο συνεχή μήνα, ακολουθώντας τό το iPhone 4S. Τα στατιστικά έρχονται από την uSwitch και ολόκληρη η λίστα είναι η εξής:

1. Samsung Galaxy S3
2. Apple iPhone 4S
3. Apple iPhone 5
4. Samsung Galaxy S2
5. Nexus 4
6. Samsung Galaxy Ace
7. Samsung Galaxy Note 2
8. Samsung Galaxy Ace 2
9. Sony Xperia U
10. HTC One X

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: