Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έξι δημοφιλείς τίτλοι έρχονται στο WP7S


Έχετε κινητό με Windows Phone 7 και βαρεθήκατε να παίζετε συνέχεια τα ίδια παιχνίδια; Αν ναι, τότε αυτό θα αλλάξει σύντομα.
Κάθε εβδομάδα θα κυκλοφορεί ένα νέο δημοφιλές παιχνίδι. Συνολικά θα είναι 6 – Angry Birds, Plants vs. Zombies, Sonic 4, geoDefence, Doodle Jump και Hydro Thunder Go. Το πρώτο παιχνίδι – Hydro Thunder Go – θα έρθει στο Marketplace στις 25 Μαϊού, στη πρώτη του μηνός το Doodle Jump και έτσι θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου με το Angry Birds.

Με τη κυκλοφορία αυτών των 6 τίτλων σίγουρα θα ανανεωθεί το WP7S σας. Και μην ξεχνάμε βέβαια ότι οι φήμες λένε για την ανακοίνωση του Mango εκείνες τις μέρες.
Τέλος, η Microsoft μας υπόσχεται περισσότερα παιχνίδια από iOS και Android σύντομα και ότι έτσι θα συνεχίσει.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα παιχνίδια που έρχονται, επισκεφτείτε τη σελίδα του Xbox LIVE Mobile και δείτε την επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή: blog.GSMArena.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: