Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έρχεται Το USB 3.5 Για Να Ανταγωνιστεί Το Thunderbolt

USB 3.5

Η ASMedia αναπτύσσει ένα νεο πρότυπο με ονομασία USB 3.5 που θα εκτοξεύσει τις ταχύτητες στα USB στικάκια μας στις αρχες του 2014! Σύμφωνα με τον Chewei Lin της εταιρείας, το νέο πρότυπο θα παρέχει ταχύτητες μεταφοράς παρόμοιες με την τεχνολογία Thunderbolt, αλλά σε πολύ πιο προσιτές τιμές.

Παράλληλα, η USB Implementers Forum (USB-IF) και η Intel εργάζονται σκληρά ώστε να λανσάρουν πρώτοι την νέα τεχνολογία αλλα όλα δείχνουν την ASMedia μπροστά.

To πρότυπο αυτό θα εφαρμοστεί το 2014 και θα παρέχει ταχύτητες εγγραφής αρχείων μεχρι 10 Gbps! Αυτό σημαίνει ότι θα γεμίζει 1ΤΒ χωρος μέσα λιγότερο από 2 λεπτά! Επίσης θα αναβαθμιστεί και η εξαγόμενη ισχύς των θυρών. Από τα 10W που μπορεί να βγάζει μια απλή θυρα, θα αναβαθμιστεί στα 100W. Αυτό σημαίνει ότι tablets, laptops και διάφορα άλλα που χρειαζονται τροφοδοσία ρεύματος θα μπορούν να φορτίζουν με μια απλη θύρα USB.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: