Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έτσι θα είναι το iPhone 5;


Το 9to5mac για άλλη μία φορά έχει στα χέρια του πληροφορίες για το επερχόμενο iPhone. Φέτος, σύμφωνα με το διάσημο blog, το iPhone 5ης γενιάς θα έχει μεταλλικό σώμα και μεγαλύτερο διαγώνιο οθόνης, αλλά στο ίδιο μέγεθος με το τωρινό iPhone.
Το μεταλλικό μέρος του νέου iPhone στην παραπάνω φωτογραφία (απεικονίζει το κάλυμμα του iPhone 5 επάνω στο 4) προέρχεται από το εργοστάσιο της Foxconn και φημολογείται ότι όλη η συσκευή θα είναι έτσι.

Άλλες φήμες θέλουν το iPhone 5 να διαθέτει τον διπύρηνο επεξεργαστή A5, όπως το iPad 2. Επίσης ότι η οθόνη του από 3.5 ιντσών μετατράπηκε στα 4άρα και ότι θα προστεθεί η τεχνολογία NFC.

Θα ξέρουμε σίγουρα το καλοκαίρι (ίσως Ιούνιο) πως θα είναι το νέο κινητό της Apple, στο καθιερωμένο event που γίνεται κάθε χρόνο. Μέχρι τότε, τι πιστεύετε για το επερχόμενο iPhone 5;

Πηγή: MadForTech.gr

Μοιράσου το με τους φίλους σου: