Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έχεις iPhone 4; Η Apple Σου Επιστρέφει 15$

Το iPhone 4 έχει κοστίσει εκατομμύρια δολάρια στην Apple, και αυτό λόγω του προβλήματος της κεραίας. Το πρώτο μήνα κυκλοφορίας υποχρεώθηκε να μοιράζει προστατευτικές θήκες και τώρα 15$ σε όλους!

Η Apple αναγνώρισε και επίσημα το πρόβλημα της κεραίας του iPhone 4, και έτσι όλοι οι κάτοχοι αυτού του κινητού μπορούν να ζητήσουν 15$ σαν αποζημίωση, σύμφωνα με την απόφαση που πήρε το δικαστήριο μετά από αγωγή που έγινε στην Apple για απόκρυψη του σχετικού προβλήματος.

Όσοι έχουν το iPhone 4 θα λάβουν σε λίγο καιρό ένα ενημερωτικό e-mail από την Apple για την επιστροφή των χρημάτων. Σε όσους δεν αποσταλεί αυτόματα, θα μπορούν να μπουν σε αυτή τη σελίδα (που θα ανοίξει αργότερη) για να δώσουν τα στοιχεία.

Συνολικά η Apple έχει χαρίσει μία θήκη Bumper αξίας 30$ και τώρα άλλα 15$ για όλους τους κατόχους. Καθόλου άσχημα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: