Ήρθαν Βίντεο 15 Δευτερολέπτων Στο Instagram

Ήρθαν Βίντεο 15 Δευτερολέπτων Στο Instagram

Video on Instagram

Δεν ήταν μυστήριο τι ετοιμάζει η Facebook, και στη σημερινή εκδήλωση Τύπου παρουσίασε τη νέα της υπηρεσία βίντεο για το δημοφιλές πρόγραμμα φωτογραφιών, Instagram.

Η νέα υπηρεσία έχει το τίτλο Video on Instagram και ήρθε να ανταγωνιστεί το Vine της Twitter που λανσαρίστηκε στις αρχές του χρόνου για διαμοιρασμό βίντεο διάρκειας 6 δευτερολέπτων. Η πρόταση της Facebook δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ανεβάσει βίντεο έως και 15 δευτερόλεπτα, και μάλιστα αργότερα ο χρήστης μπορεί να διαλέξει και να βάλει ένα από τα 13 διαθέσιμα φίλτρα όπως γινόταν μέχρι τώρα στις φωτογραφίες. Επίσης υπάρχει δυνατότητα διαγραφής ενός κλιπ και προσθήκη άλλου, καθώς και το χαρακτηριστικό Cinema που σταθεροποιεί το βίντεο.

Η Facebook επίσης ανέφερε πως μέχρι τώρα έχουν ανέβει στο Instagram 16 δις εικόνες μέχρι τώρα, και οι χρήστες κάνουν like σε 1 δις φωτογραφίες καθημερινά. Οι μηνιαίοι χρήστες φτάνουν τους 130 εκατομμύρια.

Το νέο Instagram έχει ήδη γίνει διαθέσιμο στις iOS και Android συσκευές για ενημέρωση, ενώ για άλλη μία φορά δεν αναφέρθηκε υποστήριξη για νέες πλατφόρμες όπως Windows Phone.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.