Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοίνωση: Ανανεωθήκαμε

Με ανανεωμένο, πιο “επίσημο” χαρακτήρα είναι από χθες το βράδυ η πολύ μικρή -προς το παρών- κοινότητα μας. Το νέο θέμα μας ονομάζεται LifeStyle και είναι από την ομάδα ανάπτυξης θεμάτων για WordPress, ThemeFuse. Το λογότυπο μας το σχεδίασε ένας πολύ καλός μου φίλος.
Όπως θα δείτε αν ψάξετε στο blog, μερικά μέρη ακόμα δεν έχουν τελειώσει, και για αυτό έχουμε “κρεμάσει” τη ταμπελίτσα beta. Σήμερα ή αύριο θα τα λύσουμε αυτά και θα τρέχουμε κανονικά. Αν όμως βρείτε κάποιο πρόβλημα που δεν επιλύθηκε, παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας “Επικοινωνία” ή μέσω e-mail στο info@techcommunity.gr.

Αργότερα, μέσα στην ημέρα (ή αύριο), θα ενημερώσουμε και τις σελίδες “Σχετικά Με Το Blog”, “Όροι Χρήσεις” και “Επικοινωνία”.

Εκτός από το “Rewards” που θα σας ακολουθάει όπου και αν πάτε στο Tech Community (θα το αναλύσουμε στο επόμενο άρθρο), δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάτι άλλο εξήγηση. Ωστόσο, αν έχετε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους τρόπους που ανάφερα παραπάνω.

And one more thing, όπως λέει και ο Steve Jobs σε μερικές παρουσιάσεις νέων προϊόντων, οι μελλοντικές αλλαγές του Tech Community περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να μπει όποιος θέλει στο “πλήρωμα” μας και να γράφει νέα άρθρα, δημιουργίας μιας νέας σελίδας με όνομα “Social Hub”, άρθρα σχετικά με το διάστημα (τεχνολογία δεν είναι και αυτό;) και ένα νέο σύστημα εγγραφής μελών για αποστολή σχολίων και άλλα. Αυτά είναι μερικά από τα σχέδια που έχουμε βάλει στόχο να εκπληρώσουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: