Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοίνωση Της iSquare Για Τη Διαθεσιμότητα Του Νέου iPad

Η iSquare, η διανομέας όλων των Apple προϊόντων στην Ελλάδα και Κύπρο, έκανε ανακοίνωση για τη περιορισμένη διαθεσιμότητα του νέου iPad.

Η iSquare δηλώνει ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για το νέο iPad δεν μπόρεσαν να καλύψουν τη ζήτηση. Σταδιακά όμως η διαθεσιμότητα θα βελτιωθεί και σύντομα θα υπάρχει ικανοποιητική επάρκεια. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε σε όλες τις χώρες που λανσαρίστηκε το iPad.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

H iSquare, επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο, σχετικά με το λανσάρισμα του νέου iPad που έλαβε χώρα την Παρασκευή, 23 Μαρτίου στη χώρα μας ταυτόχρονα με ακόμα 24 χώρες σε όλη την Ευρώπη, πληροφορεί το κοινό τα εξής:

Μέριμνα της iSquare, ως επίσημου διανομέας της Apple, είναι η συμπόρευση της ελληνικής αγοράς με την Ευρωπαϊκή, και η παροχή στον Έλληνα καταναλωτή ακριβώς ό,τι προσφέρεται στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης, την ίδια ακριβώς στιγμή. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, όπως ήταν αναμενόμενο, τα πρώτα κομμάτια του νέου iPad δεν ήταν δυνατόν να καλύψουν την τεράστια ζήτηση. Σταδιακά η διαθεσιμότητα θα βελτιωθεί και σύντομα θα υπάρχει ικανοποιητική επάρκεια. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε σε όλες τις χώρες που λανσαρίστηκε το iPad.

Η iSquare, μέσα σε λιγότερο από δυόμιση χρόνια έχει δώσει μεγάλη ώθηση στην αγορά, όσον αφορά τη διάδοση και την υποστήριξη των προϊόντων Apple, κερδίζοντας διαρκώς όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Η εταιρία επενδύει συνεχώς ώστε ο καταναλωτής να απολαμβάνει την απόλυτη εμπειρία Apple σε όλα τα σημεία πώλησης, μέσα από την παροχή υψηλών υπηρεσιών που έχει βάλει σαν στόχο για την Ελληνική και την Κυπριακή αγορά.

Στόχος της iSquare για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά είναι η ικανοποίηση του πελάτη, σε συνδυασμό με την εξάπλωση της τεχνολογίας που βελτιώνει την απόδοση εργασίας και την ανταγωνιστικότητα με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: