Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοίνωση #2


Ανακοίνωση #2 – θέματα: α) Πρόβλημα με το διακομιστή, β) γενικά λόγια για τη κοινότητα, γ) Live

α) Τις προηγούμενες μέρες είχαμε ένα σοβαρό πρόβλημα, όπως σας ενημερώσαμε αμέσως από το Facebook και Twitter, και έπρεπε να εγκαταστήσουμε από την αρχή την ιστοσελίδα μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαγραφούν ό,τι αρχεία, εικόνες και άρθρα υπήρχαν. Ευτυχώς είχαμε το κατάλληλο αρχείο-αντίγραφο ασφαλείας που είχαμε κρατήσει για τέτοιες περιπτώσεις, και έτσι καταφέραμε να ανακτήσουμε επιτυχώς τα πάντα… σχεδόν.

Το μοναδικό μόνιμο πρόβλημα που παρουσιάστηκε, ίσως θα το έχετε παρατηρήσει μερικοί, είναι ότι μόνο τα άρθρα από τον Οκτώβριο έχουν κανονικά εικόνες, καθώς η αποκατάσταση εικόνων σε 242 άρθρα δεν είναι ότι πιο εύκολο, γρήγορο και ευχάριστο υπάρχει.

β) Ίσως έχετε παρατήσει ότι αυτές τις μέρες δεν έχουμε δημοσιεύσει κάποια σημαντικά άρθρα, όπως ο θάνατος του Dennis Ritchie. Όχι δεν κλείσαμε. Απλά δεν έχω χρόνο για άρθρα λόγω υποχρεώσεων. Μπορεί κάποιος από εσάς όμως να γράψει εδώ αν το επιθυμεί (πληροφορίες εδώ).

Ο σκοπός του ιστολογίου μας είναι να προσφέρει έγκυρες πληροφορίες σε μεγάλα θέματα της ψηφιακής τεχνολογίας. Ταυτόχρονα, προσπαθούμε να γνωριστούμε, και γίνουμε μία μεγάλη κοινότητα και να σχολιάζουμε ό,τι κυκλοφορεί, είτε με κατάσταση στο Facebook ή Twitter μας, είτε με άρθρο εδώ. Για να έχουμε λοιπόν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, θα δημοσιεύουμε και άρθρα που δεν έχουν σχέση με τα τελευταία νέα.

γ) Αν και υπάρχει εδώ και εβδομάδες, έχουμε λανσάρει ένα νέο ιστολόγιο, το Tech Community Live, “Το μοναδικό Ελληνικό liveblog ιστολόγιο” με αναμετάδοση των events διαφόρων εταιριών μέσω liveblog. Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα, το τελευταίο event της Apple, Let’s Talk iPhone.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: