Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκε Ο Επεξεργαστής Κινητών NVIDIA Tegra 4i

NVIDIA Tegra 4i

Η NVIDIA ανακοίνωσε μία νέα έκδοση του επεξεργαστή Tegra 4, τον NVIDIA Tegra 4i, ο οποίος είναι ειδικά σχεδιασμένος για smartphones. Ίσως να τον θυμάσαι με το προηγούμενο όνομά του ‘project Grey’, ή με το γεγονός ότι διαθέτει 60 τροποποιούμενες NVIDIA κάρτες γραφικών. Ο επεξεργαστής έχει τέσσερις πυρήνες επεξεργασίας (στα 2.3GHz) βασισμένους στον R4 Cortex A9, συν έναν πέμπτο από το ενσωματωμένο NVIDIA i500 LTE modem. Σύμφωνα με την NVIDIA αυτός είναι ο επεξεργαστής κινητής τηλεφωνίας με την υψηλότερη απόδοση αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η παρουσίασή του θα γίνει στην Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια της Mobile World Congress με ένα smartphone αναφοράς που τον χρησιμοποιεί, το NVIDIA Phoenix.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: