Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκε Ο Νέος Nvidia Tegra 4, Ο Γρηγορότερος Για Κινητά

Nvidia Tegra 4

Η NVIDIA τα πήγε καλά με τον Tegra 3 επεξεργαστή της, και τώρα ήρθε η ώρα για την εταιρία να ανακοινώσουν τον γρηγορότερο επεξεργαστή για κινητά, τον NVIDIA Tegra 4. Ο επεξεργαστής διαθέτει 4 πυρήνες ARM Cortex-A15, συν έναν ακόμα πυρήνα για απλές εντολές και εξοικονόμηση ενέργειας (2nd Generation Battery Saver Core). Στη κάρτα γραφικών υπάρχουν 72 τροποποιημένοι πυρήνες NVIDIA GeForce που προσφέρουν έξι φορές την GPU δύναμη του Tegra 3.

Σε άλλα χαρακτηριστικά υπάρχει το Computational Photography Architecture για να μειωθεί ο χρόνος εκτέλεσης λειτουργιών της κάμερας, υπάρχει υποστήριξη της ανάλυσης 4K για αναπαραγωγή του αντίστοιχου περιεχομένου και τέλος υποστήριξη LTE με προαιρετικό Icera i500 τσιπ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: