Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αναλυτές Λένε Πως H Apple Θα Έχει Αρνητικό Εισόδημα

Apple Chart Cover

Για πρώτη φορά από το 2003 η Apple θα μπορούσε να αναφέρει αρνητική αύξηση του εισοδήματος, σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από αναλυτές από το CNN Fortune.

Κάθε αναλυτής που συμμετείχε στην έρευνα πιστεύει ότι η Apple θα αναφέρουν χαμηλότερο εισόδημα για το 2ο τρίμηνο του 2013 (που έληξε το Μάρτιο) σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Η εταιρία αναλύσεων Thomson Financial, εκτιμά ότι τα κέρδη της Apple ανά μετοχή (EPS) για το δεύτερο φορολογικό τρίμηνο θα ανέλθει σε 10,18 δολάρια, σε σύγκριση με $ 12,30 το 2ο τρίμηνο του 2012.

Ωστόσο, οι επενδυτές δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς η Apple μόλις πηγαίνει κάτω. Η εταιρεία έχει πει ότι αναμένει τα έσοδα τριμήνου του να είναι μεταξύ $ 41 και $ 43 δισεκατομμύρια. Το μικτό κέρδος της Apple για το περασμένο έτος ήταν υψηλότερο από ποτέ του στο 47,37%, ενώ φέτος η εταιρεία φαίνεται ότι είναι κάτω σχεδόν 10 ποσοστιαίες μονάδες σε 37,5%.

Τα παρακάτω διαγράμματα, πραγματοποιούνται από τον αναλυτή της Apple, Robert Paul Leitao της Braeburn Group, μας δίνουν μια γεύση από το πώς τα οικονομικά της Apple έχουν αναπτυχθεί.

Apple Charts Q2

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: