Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αποκαλύφθηκαν Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά Των Google Glass

Google Glass

Η Google αποκάλυψε σήμερα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των γυαλιών της που ετοιμάζει τόσο καιρό, Google Glass. Αργήσαμε να τα μάθουμε, αλλά τελικά δημοσιεύτηκαν σε FAQ σελίδα της εταιρίας. Αλλά και πάλι δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα – όπως ο επεξεργαστής, η RAM, τα ακριβές mAh της μπαταρίας και άλλα. Ξέρουμε όμως ότι είναι εφοδιασμένο με μία οθόνη υψηλής ανάλυσης στα 640 x 360-pixels που ισοδυναμεί με μία υψηλής ευκρίνειας οθόνη 25-ιντσών όταν την κοιτάμε από μερικά μέτρα. Η κάμερα είναι 5-megapixel με 720p βίντεο, έχει 16GB flash μνήμη με 12GB για τον χρήστη, Bluetooth, WiFi 802.11b/g (όχι n) και φυσικά microSD για φόρτιση. Η μπαταρία έχει αυτονομία μίας μέρας με κανονική χρήση.

Επιπλέον αποκαλύφθηκε πως θα υπάρχει η εφαρμογή MyGlass για όλες τις Android συσκευές με την έκδοση 4.0.3 Ice Cream Sandwich ή νεότερη ώστε να ενεργοποιείται το GPS στα γυαλιά και για να μπορούν να διαβάζουν τα νέα μηνύματα. Η σύνδεση θα πραγματοποιείται με του Bluetooth.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: