Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αποκαλύφθηκαν Τα Blackberry 10 Dev Alpha C και Κόκκινο Blackberry Z10

Blackberry 10 Dev Alpha C Revealed

Φαίνεται ότι η BlackBerry (η πρώην RIM) δεν τα αποκάλυψε όλα στην εκδήλωση για το BlackBerry 10. Σαν ευχαριστώ και βοήθεια για τους προγραμματιστές τους δίνει δωρεάν δύο ακόμα smartphones που δεν θα κυκλοφορήσουν ποτέ στην αγορά. Το ένα είναι το BlackBerry 10 Dev Alpha C που περιμέναμε καιρό για να ανακοινωθεί. Το συγκεκριμένο δεν έχει και τον πιο ελκυστικό σχεδιασμό αφού δεν θα κυκλοφορήσει, όμως διαθέτει QWERTY πληκτρολόγιο ώστε οι BlackBerry 10 devs να μπορούν να δουλέψουν επάνω σε εφαρμογές σχεδιασμένες για το Q10. Αν είσαι προγραμματιστής και ενδιαφέρεσαι, πρέπει να έχεις κάνει υποβολή τουλάχιστον μίας εφαρμογής στο BlackBerry World ή να κάνεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες ώστε να δουν το ενδιαφέρον σου.

BlackBerry Z10 Limited Edition

Η δεύτερη συσκευή που ίσως να θέλεις πολύ είναι το BlackBerry Z10 στην έκδοση Limited Edition που θα δοθεί και πάλι σε Blackberry προγραμματιστές για τη σκληρή δουλειά τους ώστε να έχει το κατάστημα εφαρμογών 70,000 apps με το λανσάρισμα του, κάνοντας το το πρώτο που έχει τόσες από την αρχή. Υπάρχουν 12,000 BlackBerry Z10 Limited Edition κινητά με το χρώμα να ξεχωρίζει, αφού είναι κόκκινο σε αντίθεση με τα λευκά και μαύρα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Η BlackBerry αναφέρει:

This is for you, BlackBerry developers!
Thank you for all of the outstanding applications you have developed for BlackBerry 10.
Thank you for all of the long hours, late nights and early mornings you’ve spent coding.
Thank you for traveling hundreds or thousands of miles to BlackBerry Jam events around the world.
Thank you for taking a leap of faith. And thank you for believing in BlackBerry 10.

Και πάλι πρέπει να έχεις δικές σου εφαρμογές στο κατάστημα ώστε να δουν ότι ενδιαφέρεσαι, και εφόσον έχεις κάποια, τότε μπορείς να κάνεις αίτηση εδώ μέχρι τις 28/2.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: