Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αποκαλύφθηκε Η Ημερομηνία Κυκλοφορίας Και Οι Τιμές Του BlackBerry Q10

BlackBerry QZ10 Press Photo

Άμα είσαι πιστός BlackBerry-φίλος και περιμένεις τόσο καιρό με ανυπομονυσία το Q10, τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σου κοστίσει λίγα! Η εταιρία φαίνεται ότι περιμένει να βγάλει κάποια λεφτά από τους παλιούς fans της, αφού σύμφωνα με το Unlocked-Mobiles, ένα BlackBerry Q10 θα κοστίζει χωρίς συμβόλαιο £529.98, δηλαδή περίπου $800/AU$770. Στην Ελλάδα άμα ισχύσει το $=€ που ισχύει σχεδόν πάντα, τότε θα κάνει κάπου στα €800, διαφορετικά κανονικά η τιμή από δολάρια σε ευρώ είναι €620. Η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει τεθεί για τις 26 Απριλίου, όμως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση στο θέμα. Θα αγοράσεις το Q10 αν τελικά κοστίζει τόσα πολλά;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: