Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αποκαλύφθηκε Ο Επεξεργαστής, Η RAM Και Το Android Των Google Glass

Google Glass Explorer

Νωρίτερα αυτό το μήνα κάποιοι τυχεροί πήραν ήδη τα γυαλιά της Google, Google Glass Explorer Edition, και ένας από αυτούς αποκάλυψε κάποια πράγματα που ήταν άγνωστα μέχρι τώρα: ο επεξεργαστής, η RAM και ποια έκδοση του Android τρέχει, γιατί όπως επιβεβαίωσε και ο CEO της Google, τα γυαλιά τρέχουν Android. Η ανακάλυψε έγινε από τον Jay Lee, αφότου ο hacker Liam McLoughlin ανακάλυψε ένα debug mode στο Explorer Edition που επέτρεπε να συνδέσει τη συσκευή στον υπολογιστή και έπειτα να τρέξει το Android Debug Bridge και να δει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Lee, η συσκευή τρέχει το Android 4.0.4. Ice Cream Sandwich, και χρησιμοποιεί 682MB μνήμη RAM — παρόλο που διάφορα μηνύματα οδήγησαν τον Lee να πιστεύει ότι τα Glass έχουν 1GB μνήμη RAM, με λίγη από αυτήν να καταναλώνεται από άγνωστα μέρη υλικού. Ο επεξεργαστής ωστόσο εκπλήσσει. Η συσκευή χρησιμοποιεί τον διπύρηνο OMAP 4430 CPU, ωστόσο ο Lee δεν μπόρεσε να βρει τη ταχύτητά του. Αυτά έχουμε στα χαρακτηριστικά. Νωρίτερα μάθαμε ότι τα Glass μπορούν εύκολα να γίνουν root και έτσι έχουμε πολλά πράγματα να δούμε για τη νέα συσκευή της Google.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: