Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αποκαλύφθηκε Ο Φορτιστής Ασύρματης Φόρτισης Του Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 Wireless Charger Revealed

Το Samsung Galaxy S4 θα έρθει με πολλά χαρακτηριστικά για να κάνει την εμπειρία του χρήστη καλύτερη, και ένα από αυτά αναμένεται να είναι η ασύρματη φόρτιση. Ήταν κάτι που αναμέναμε από την Samsung να ενσωματώσει στην επόμενη ναυαρχίδα της και πλέον είναι τελικό ότι θα το διαθέτει.

Samsung Galaxy S4 Wireless Charger Revealed (2)

Η συσκευή για την φόρτιση είναι βασισμένη στη τεχνολογία Qi και πέρασε από την επιτροπή FCC για να πάρει την άδεια και όπως μας συνηθίζουν, δημοσίευσαν φωτογραφίες. Όπως βλέπουμε είναι ακριβώς στο μέγεθος του S4 και σε λευκό χρώμα. Πιθανότατα θα υπάρχει και δεύτερη έκδοση με μπλε ή μαύρο χρώμα για το μπλε S4. Η τιμή του μάλλον θα είναι κάπου στα €70 όπως και το αντίστοιχο της Nokia για τα Lumia. Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο φορτιστής ανήκει στην οικογένεια προϊόντων Project J που μάθαμε σήμερα [περισσότερα εδώ].

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: