Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αποκαλύφθηκε Το Νέο HTC Golf

Διέρρευσε εικόνα Τύπου που απεικονίζει το νέο κινητό της HTC που θα να ανακοινώσει φέτος. Αναμένεται να είναι οικονομικό και να αντικαταστήσει το Wildfire S.

Το HTC Golf (ή Wildfire C)

Το HTC Golf (ή Wildfire C)

Το HTC Golf (ή Wildfire C) τρέχει στη τελευταία έκδοση του Android (Ice Cream Sandwich) και HTC Sense (έκδοση 4), έχει LCD οθόνη 3.5″ με ανάλυση 480 × 320 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή και 512MB μνήμη RAM. Η εσωτερική χωρητικότητα είναι 4GB (επεκτάσιμη με κάρτες microSD) και δώρο 25GB στο Dropbox για 2 χρόνια. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η κάμερα των 5 Megapixel.

Εξωτερικά το HTC Golf/Wildfire C μοιάζει με τα κινητά της νέας σειράς One της HTC και στο κάτω μέρος υπάρχουν τα τρία κουμπιά αφής.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για το Golf. Θα σας ενημερώσουμε όταν ανακοινωθεί.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: