Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αποκαλύφθηκε Το BlackBerry R10, Ένα Οικονομικότερο QWERTY με BlackBerry 10;

blackberry-r10-sketch

Από ότι φαίνεται η Blackberry δεν επαναπαύεται με τα Z10 και Q10 και ετοιμάζει ένα καινούργιο κινητό μεσαίας κατηγορίας με σκοπό να ανεβάσει και άλλο τις πωλήσεις της. Σύμφωνα με το BlackBerry Empire, το κινητό θα είναι ένα μικρότερο Q10, με την ονομασία R10. Από τεχνικά χαρακτηριστικά, πέρα από το QWERTY πληκτρολόγιο γνωρίζουμε μόνο ότι θα έχει εσωτερική μνήμη 8GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD καρτών και την μπαταρία, η οποία αξίζει τα 1800mAh. Η τιμή φημολογείται πως θα είναι περίπου στα 300 με 400 δολάρια χωρίς τους φόρους και συμβόλαια με παρόχους. Το κινητό θα παρουσιαστεί το αργότερο μέσα στο καλοκαίρι με άγνωστη την ημέρα διάθεσής του.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: