Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αποκαλύφθηκε Το Google Play Games Με Επιτεύγματα, Cloud Συγχρονισμό Και Συνομιλία

Google Play Games leak

Η Google φημολογείται πως θα λανσάρει μία υπηρεσία παιχνιδιών για το Android για να χτυπήσει τα Xbox Live και Game Center, και φαίνεται πως αυτές οι φήμες βγαίνουν αληθινές. Αυτή η ένδειξη έρχεται από ένα build που διέρρευσε του Google Play Services και που απέκτησε το Android Police, το οποίο έχει μέσα του το Google Play Games, η υπηρεσία παιχνιδιών.

Το αρχείο για το Play Games περιέχει αναφορές σε επιτεύγματα, συνομιλία μέσα από παιχνίδια, συγχρονισμό των save στο cloud, και leaderboards, μαζί με ένα πράσινο χειριστήριο για εικονίδιο. Η υπηρεσία όμως έχει και βαθιά ενσωμάτωση του Google+. Το κοινωνικό δίκτυο της Google παρέχει όλες τις πληροφορίες του χρήστη στο Google Play Games — για παράδειγμα, μπορείς να περιορίσεις τις ειδοποιήσεις που έχουν αποσταλεί από τους ανθρώπους σε ορισμένους κύκλους, και μπορείς να μοιραστείς τα αποτελέσματα άμεσα στο Google+.

Με το ετήσιο συνέδριο I/O της Google να πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες, δεν θα αργήσουμε να δούμε και επίσημα το Play Games μαζί με το νέο Android 4.3 και το νέο ενοποιημένο σύστημα επικοινωνίας της εταιρίας – και μάλλον όλα αυτά θα τα έχει πρώτο το νέο Nexus 7.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: