Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αυτό Είναι Πράγματι Το Φθηνό iPhone;

Budget iPhone

Υπάρχουν φήμες για ένα φθηνό iPhone και όσοι παρακολουθούν το Tech Community θα ξέρουν ότι έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτό. Τώρα έρχεται το Techdy blog για να κάνει το πρώτο hands-on του κινητού, πριν καν κυκλοφορήσει. Ή έτσι ισχυρίζεται.

Αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι σίγουρα ένα φθηνό iPhone φτιαγμένο από πλαστικό που προορίζεται για αγορές που δεν μπορούν να πουλήσουν τα πανάκριβα προϊόντα της Apple. Το κινητό σε κάποιους θυμίζει Lumia smartphones και σε άλλους iPod touch. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε ότι είναι αυτό στα αλήθεια.

Παρακάτω είναι το βίντεο που τράβηξε η εταιρία και στο τέλος παρουσιάζει μία απομίμηση βασισμένη στο design του φθηνού iPhone που μας παρουσιάζει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: