Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αυτό Είναι Το Μικρότερο Κινητό Του Κόσμου

Willcom WX06A

Μπορεί να μοιάζει με ένα μικρό παιχνίδι, όμως αυτό είναι το νέο κινητό της Γιαπωνέζικης εταιρίας Willcom και έχει τη τιμή να κουβαλάει το τίτλο του μικρότερου και ελαφρύτερου κινητού στο κόσμο. Με διαστάσεις 32 × 70 × 10,7 χιλιοστά και βάρος 32 γραμμάρια, το Phone Strap 2 WX06A όπως αποκαλείται φοράει μία μικρή OLED οθόνη 1-ίντσας και κεραία που αναγκαστικά είναι εξωτερική όπως πριν 13 χρόνια. Η μπαταρία είναι και αυτή τόσο μικρή που κρατάει το κινητό ενεργό για 2 ώρες σε ομιλία και 300 ώρες σε αναμονή. Περίεργο είναι το γεγονός πως μπορεί να στείλει email. Τώρα θα ρωτήσετε πως θα γράψεις σε αυτό το μικροσκοπικό πληκτρολόγιο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Αν ζεις στην Ιαπωνία θα μπορείς να το αγοράσεις από τον Δεκέμβριο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: