Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αυτό Είναι Το Νέο Sony Xperia Play 2;

Η παρακάτω εικόνα προέρχεται από το Concept-phones.com και φημολογείται ότι απεικονίζει τον αντικαταστάτη του Sony Ericsson Xperia Play. Είναι αληθινή όμως;

Οι φήμες λένε ότι το Sony Xperia Play 2 διαθέτει οθόνη 4.3″ (1280 x 720), διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 στο 1.5GHz, και μία 8.1 megapixel κάμερα με LED flash.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη λέξη, δεν έχουμε ιδέα αν αυτό είναι ακριβείς ή όχι, αλλά δεν έχουμε πειστεί ακόμα. Για παράδειγμα, η διαφανής λωρίδα θα καλύπτεται από την οθόνη όταν η συσκευή είναι κλειστή και αυτό δεν έχει νόημα, δεδομένου ότι αποτελεί μέρος του Iconic Identity των νέων κινητών τηλεφώνων Xperia. Γιατί να κρυφτεί;

Στη συνέχεια είναι τα capacitive κουμπιά. Το Ice Cream Sandwich δεν τα χρειάζεται πια, οπότε γιατί υπάρχουν; Έτσι, έχουμε τις αμφιβολίες μας, αλλά όλα τα άλλα σε όλο αυτό το τηλέφωνο φαίνονται ωραία. Όταν μαθαίνουμε περισσότερα, θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: