Αυτό Είναι Το LG G Pad 8.3;

Αυτό Είναι Το LG G Pad 8.3;

LG G Pad 8.3 leak

Μια υποτιθέμενη εικόνα Τύπου του LG G Pad 8.3 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο δείχνοντας το επερχόμενο tablet της LG μαζί με το νέο LG G2.

Υποθέτοντας ότι η εικόνα είναι πραγματική, κοιτάμε ένα tablet που μοιάζει πολύ με ένα smartphone σαν τα νέα tablet της Samsung, ακολουθώντας παρόμοια σχεδιαστική γραμμή με το G2 της εταιρίας με στρογγυλές γωνίες και λεπτό περιθώριο δίπλα στην οθόνη.

Ωστόσο, η παρακάνω εικόνα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτή τη στιγμή, αν και αναμένουμε να δούμε περισσότερες διαρροές για το LG G Pad 8.3 μέσα στις επόμενες εβδομάδες, λαμβάνοντας υπόψη ότι η συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση IFA 2013, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η LG επίσης μας έδωσε τις πρώτες πληροφορίες επαληθεύοντας το όνομα και το μέγεθος της οθόνης. Για αυτό είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει.

Δεν υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία διαθέσιμα αυτή τη στιγμή σχετικά με το LG G Pad 8.3, όμως από φήμες γνωρίζουμε ότι έχει 8,3-ιντσών Full HD οθόνη και τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600 με τέσσερις πυρήνες.

Η συσκευή επίσης φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε ορισμένες αγορές μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, μετά από την ανακοίνωσή του στην γερμανική έκθεση IFA τον επόμενο μήνα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.