Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αυτό Είναι Το Samsung Galaxy S III;

Μπορεί η Samsung να μην αποκαλύπτει ακόμα το νέο Samsung Galaxy S III, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν διαρροές. Ένας χρήστης του Reddit ανέβασε μία εικόνα τύπου της νέας ναυαρχίδας της Samsung.

Η εικόνα δεν είναι άλλη από τη παραπάνω, και φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο λεπτή είναι η συσκευή. Επίσης εντοπίζεται το κουμπί της κάμερας, το κουμπί ανοίγματος της συσκευής στα πλάγια του κινητού (κλασσικά), γυαλί από άκρη σε άκρη και ηχείο στο μπροστινό μέρος.

Για τους παρατηρητικούς, υπάρχει και δεύτερο ηχείο στο πάνω μέρος της συσκευής (άρα έχει στερεοφωνικά ηχεία) και στο widget του ημερολογίου στην αρχική οθόνη, δείχνει ότι στις 22/5 θα ανακοινωθεί επίσημα το Samsung Galaxy S III.

Το Samsung Galaxy S III είναι αυτό, είναι πανέμορφο και με τα μαγικά της Samsung, αυτό σίγουρα θα είναι το καλύτερο Android smartphone! Αναμένεται να ανακοινωθεί και να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι με τιμή που δεν θα ξεπερνάει τα εφτά 100στάρικα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: