Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αυτό Είναι Το Samsung Galaxy S3;

Ακόμα μία φωτογραφία έχουμε από το υποτιθέμενο και πολυαναμενόμενο Galaxy S3 της Samsung, αυτή τη φορά από το BGR και με περισσότερη πειστικότητα.

Το Samsung Galaxy S III

Το Samsung Galaxy S III του BGR

Το BGR έλαβε μία φωτογραφία από το Galaxy S3, που παρόλο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, είναι αρκετά πειστική. Πρόσφατα είδαμε τις παρακάτω φωτογραφίες που φημολογούνται ότι είναι από το εγχειρίδιο χρήσης του κινητού, και έτσι, μέσω αυτών, επαληθεύεται το κινητό στη παραπάνω φωτογραφία.

Το Galaxy S3 στη φωτογραφία μοιάζει αρκετά με το Galaxy Nexus που κατασκευάζει η Samsung για τη Google, και είναι όμορφο. Έχει δύο κουμπιά αφής για το μενού και την επιστροφή, και το κύριο για επιστροφή στη κεντρική οθόνη είναι φυσικό κουμπί.

Το εγχειρίδιο του Samsung Galaxy S III

Το εγχειρίδιο του Samsung Galaxy S III (το κινητό από μπροστά)

Το εγχειρίδιο του Samsung Galaxy S III

Το εγχειρίδιο του Samsung Galaxy S III (το πίσω μέρος του κινητού)

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: