Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Για κοινωνική δικτύωση και μουσική τα νέα smartphones της Sony Ericsson


Η Sony Ericsson επίσημα αποκάλυψε τα δύο νέα της κινητά στις σειρές XPERIA και Walkman! Δυστυχώς δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφορία για το όνομα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο αυτών κινητών, εκτός τη παραπάνω φωτογραφία και ότι το πρώτο με το QWERTY πληκτρολόγιο απευθύνεται για τους “εθισμένους στα social media” και το δεύτερο για τους φίλους της μουσικής, όπως αναφέρει η εταιρία.

Η δεύτερη συσκευή, το Walkman, το είχαμε δει και παλιότερα με την ονομασία WT18i, πάλι σε επίσημο έγγραφο της Sony Ericsson. Άμα θυμάστε από εκείνο, το WT18i διαθέτει επεξεργαστή Marvell PXA 920 χρονισμένο στα 806 MHz, οθόνη 3.2″ ανάλυσης HVGA και κάμερα 3.0 Megapixel με εγγραφή βίντεο στα 480p.

Αυτή τη φορά, τα δύο κινητά εμφανίστηκαν σε έναν ολοκαίνουργο διαγωνισμό στο Facebook από την ομάδα της SE. Για να πάρετε μέρος και εσείς σε αυτό το διαγωνισμό και να κερδίσετε ένα από δύο κινητά, θα πρέπει να μαντέψετε ποια θα είναι τα ονόματα των κινητών αυτών και να αναφέρετε γιατί είστε είναι ικανοί να γίνετε παρουσίαση αυτών.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: