Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Δείτε τι καιρό θα κάνει στο… Google Maps

Ναι, καλά διαβάσατε. Πριν λίγο η Google ανακοίνωσε τη νέα της υπηρεσία, βασισμένη στους χάρτες Google Maps, η οποία δείχνει το καιρό στη περιοχή που ψάχνουμε. Αρκετά πρακτικός, ο Καιρός που παίρνει τις πληροφορίες από το Weather.com, μπορεί να αποβεί χρήσιμος για τους ταξιδιώτες που εξερευνούν τη περιοχή που θέλουν να πάνε.

Ο Καιρός ουσιαστικά είναι ένα Επίπεδο (Layer) στους Χάρτες που μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και απενεργοποιήσουμε μόνο με ένα κλικ. Στην αριστερή μπάρα βρίσκονται όλες οι πληροφορίες, και έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψουμε τη θερμοκρασία από °C σε °F, και το αντίστροφο, την ένταση του άνεμου από km/h σε mph και να δούμε το καιρό ανά ώρα (μέσω του Weather.com) ή τις 10 επόμενες ημέρες (πάλι στο Weather.com).

Αν είστε περίεργοι να δείτε και εσείς το Καιρό, επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα. Εναλλακτικά, αν μπείτε κάποια μέρα στο maps.google.com/maps, θα το βρείτε στο μενού Χάρτη πάνω δεξιά.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=PvIYjsRwt5A&w=620&h=378]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: