Δημιούργησε Θήκη Για Το iPhone Με Τις Φωτογραφίες Σου Στο Instagram

Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες να δημιουργήσεις μία θήκη για το iPhone σου, και επάνω να είχε αποτυπωμένες τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει στο Instagram;

Μία καινούργια υπηρεσία, το Casetagram, αναλαμβάνει να δημιουργήσει αυτές τις θήκες. Είναι συμβατές με το iPhone 4 και 4S, κοστίζουν $34.95 (€25.45) με δωρεάν τα μεταφορικά παγκοσμίως, και είναι πανεύκολο να τις δημιουργήσουμε.

Οι θήκες της Casetagram είναι διαθέσιμες σε 4 σχήματα: ένα τετραγωνικό πλέγμα, ένα πλέγμα κύκλων, τετράγωνα με διαφορετικά σχήματα και κύκλοι σε διάφορα σχήματα. Ακόμη, μπορούμε να διαλέξουμε αν θα είναι διαφανής στα πλάγια του iPhone ή όχι (;).

Για να δημιουργήσουμε μία θήκη, πρέπει να συνδεθούμε με το λογαριασμό του Instagram μας για να εισάγει τις φωτογραφίες, έπειτα να διαλέξουμε το σχήμα που μας αρέσει, και τέλος να τις παραγγείλουμε. Τόσο απλά, έχουμε τη δική μας θήκη.

Παρακάτω υπάρχει ένα δείγμα από διάφορες θήκες που έχουν δημιουργηθεί. Άμα θες να κάνεις και εσύ τη δική σου, μπες στη σελίδα του Casetagram, συνδέσου με το Instagram και ακολούθησε τις οδηγίες.

Δείγματα φωτογραφιών από διάφορες θήκες Casetagram.

Η συσκευασία της θήκης Casetagram.

Μία διάφανη θήκη Casetagram.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.