Δημιούργησε Ψεύτικες Συζητήσεις Με Το Siri Μέσω Του iFakeSiri

Το Siri είναι αναμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο χαρακτηριστικό του iPhone 4S, και το οποίο θα πάει την επικοινωνία ανθρώπου-υπολογιστή ένα βήμα παραπέρα. Από τη μέρα της ανακοίνωσης του στο iPhone 4S, μέχρι και σήμερα, έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για την εγκατάστασή του στο iPhone 4/3GS, iPod και iPad, έχουν κυκλοφορήσει αντίπαλοι για άλλα λειτουργικά συστήματα κινητών, και ίσως ήταν θέμα χρόνου και για αυτό… ιστοσελίδα για δημιουργία ψεύτικων συνομιλιών με το δημοφιλές πρόγραμμα.

Η ιστοσελίδα ονομάζεται iFakeSiri και όπως αναφέραμε μόλις τώρα, μπορούμε να φτιάξουμε μία δική μας συζήτηση, με όλο δικούς μας διαλόγους.

Το iFakeSiri μπορείς να το βρεις εδώ και για να δημιουργήσεις μία συζήτηση πρέπει απλά να διαλέξεις την Αμερικάνικη εταιρία τηλεπικοινωνιακών που σου αρέσει (AT&T, Verizon ή Sprint) και από κάτω να πληκτρολογήσεις ό,τι σου κατέβει. Για αυτά που “λέμε” εμείς στη Siri γράφουμε “Me:” και τι πρόταση, και για την απάντηση “Siri:”.

Σκέψου κάτι καλό, όσο κουφό και αν είναι (βλ. το “δείγμα” από κάτω), βγάλε μία screenshot και ανέβασε τη κάπου, άσε το link με αυτή σε σχόλιο για να την δούμε και εμείς και θα προστεθεί στο άρθρο. Πάμε! 🙂

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.