Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Δημιούργησε Ψεύτικες Συζητήσεις Με Το Siri Μέσω Του iFakeSiri

Το Siri είναι αναμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο χαρακτηριστικό του iPhone 4S, και το οποίο θα πάει την επικοινωνία ανθρώπου-υπολογιστή ένα βήμα παραπέρα. Από τη μέρα της ανακοίνωσης του στο iPhone 4S, μέχρι και σήμερα, έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για την εγκατάστασή του στο iPhone 4/3GS, iPod και iPad, έχουν κυκλοφορήσει αντίπαλοι για άλλα λειτουργικά συστήματα κινητών, και ίσως ήταν θέμα χρόνου και για αυτό… ιστοσελίδα για δημιουργία ψεύτικων συνομιλιών με το δημοφιλές πρόγραμμα.

Η ιστοσελίδα ονομάζεται iFakeSiri και όπως αναφέραμε μόλις τώρα, μπορούμε να φτιάξουμε μία δική μας συζήτηση, με όλο δικούς μας διαλόγους.

Το iFakeSiri μπορείς να το βρεις εδώ και για να δημιουργήσεις μία συζήτηση πρέπει απλά να διαλέξεις την Αμερικάνικη εταιρία τηλεπικοινωνιακών που σου αρέσει (AT&T, Verizon ή Sprint) και από κάτω να πληκτρολογήσεις ό,τι σου κατέβει. Για αυτά που “λέμε” εμείς στη Siri γράφουμε “Me:” και τι πρόταση, και για την απάντηση “Siri:”.

Σκέψου κάτι καλό, όσο κουφό και αν είναι (βλ. το “δείγμα” από κάτω), βγάλε μία screenshot και ανέβασε τη κάπου, άσε το link με αυτή σε σχόλιο για να την δούμε και εμείς και θα προστεθεί στο άρθρο. Πάμε! 🙂

Μοιράσου το με τους φίλους σου: