Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσαν Νέες Φωτογραφίες Του Motorola X Phone

Motorola XT912A leak

Η Google δουλεύει μαζί με τη Motorola για την επόμενη ναυαρχίδα της 2ης εταιρίας και παρόλο που θέλουν να το κρατήσουν μυστικό, εμείς έχουμε νέες φωτογραφίες αυτού του κινητού. Όπως έχουμε μάθει και από διαρροές παλιότερα, ονομάζεται X Phone και είναι αυτό το κινητό στη παραπάνω φωτογραφία. Αυτή τη φωτογραφία ήρθε για να επαληθεύσει το evleaks που βρήκε το κινητό συνδεδεμένο στο δίκτυο της AT&T. Δυστυχώς στις φωτογραφίες είναι μέσα σε μία θήκη προστασίας που κρύβει το σχεδιασμό του αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να διακρίνουμε κοινά στοιχεία στις φωτογραφίες. Έτσι είμαστε πλέον σίγουροι πως θα έχει αυτό το σχεδιασμό και πιθανότατα αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Πως σου φαίνεται; Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψη μας για το X Phone εδώ.

X Phone leak

X Phone leak (2)

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: