Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσαν Οι Επόμενες Εκδόσεις Του Windows Phone

Για όσους αναρωτιούνται τι σχέδιο έχει η Microsoft για το Windows Phone, αυτό το χρονοδιάγραμμα που διέρρευσε στο WMPoweruser μπορεί να παρέχει κάποιες υποδείξεις σχετικά με τις επόμενες αναβαθμίσεις του ΛΣ, από τον Οκτώβριο του 2011 (τη πρώτη έκδοση του WP) μέχρι και τη τελευταία αναβάθμιση μέσα στο 2012.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Mango που παρέχει νέα χαρακτηριστικά, περισσότερες γλώσσες και χώρες σε σχέση με την αρχική έκδοση, και η αμέσως επόμενη έκδοση ονομάζεται Tango. Την έχουμε ακούσει εδώ και καιρό και με αυτή θα μπορούν οι κατασκευάστριες εταιρίες να φτιάχνουν WP κινητά με τις “καλύτερες τιμές”, δηλαδή φθηνά. Αυτό ίσως καταστρέψει τη καλή και ποιοτική εικόνα που έχουμε μέχρι τώρα για τα WP. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η Microsoft θα ανακοινώσει το Tango το δεύτερο τρίμηνο του νέου έτους.

Και η δεύτερη αναβάθμιση για το 2012 ονομάζεται Apollo. Και την Apollo έχουμε ακούσει στο παρελθόν. Οι προηγούμενες φήμες που είχαμε ακούσει για αυτή επαληθεύονται, και έτσι μαζί με την Apollo έρχονται νέες δυνατότητες που θα ικανοποιούν τους επαγγελματίες και θα είναι ανταγωνιστικά. Αυτή έρχεται το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Τα επόμενα WP θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρονται από τα τωρινά. Θέλω πολύ να δω τι ετοιμάζει η Microsoft και αν θα αναβαθμιστούμε και εμείς (οι τωρινοί WP χρήστες) στην Apollo.

Πηγή: WMPoweruser

Μοιράσου το με τους φίλους σου: