Διέρρευσαν Περισσότερα Στοιχεία Για Το 5-ιντσο HTC DLX

Η HTC ετοιμάζει το δικό της phablet, δηλαδή κινητό-tablet 5 ιντσών, το DLX με τη τελευταία έκδοση του Android που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα για να χτυπήσει το Galaxy Note II της Samsung.

Το HTC DLX σύμφωνα με γνωστό μέλος/προγραμματιστή του φόρουμ XDA Developers -που είχε αποκαλύψει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC One X+ λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί-, διαθέτει 5-άρα οθόνη με Full HD ανάλυση και θα χρησιμοποιεί τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro στα 1.5GHz, με την υποστήριξη της 1.5GB μνήμης RAM. Όλα αυτά θα τροφοδοτούνται από μία μη-αφαιρούμενη μπαταρία 2500mAh.

Στα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε 12-megapixel κάμερα, 2-megapixel εμπρόσθια κάμερα και χωρητικότητα 16GB. Σε ότι αφορά το λογισμικό, θα τρέχει το Android 4.1.2 Jelly Bean που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και έτσι δεν γνωρίζουμε τι αλλαγές θα προσφέρει – όχι πολλά πράγματα σύμφωνα με φήμες.

Οι πληροφορίες πάντως του προγραμματιστή επαληθεύουν κάποιες προηγούμενες, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα παραπάνω είναι τα αληθινά τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.