Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσαν Τα Επόμενα BlackBerry Για Το 2012

Το έκανε η Microsoft, μετά η SONY, και τώρα η RIM. Φαίνεται ότι έγινε μόδα να λες ανοιχτά τι πρόκειται να ανακοινώσεις.

Το BGR έχει στη κατοχή του 18 διαφάνειες που σίγουρα διέρρευσαν από υπάλληλο της RIM και αποκαλύπτουν τα επερχόμενα μοντέλα που θα ανακοινωθούν μέσα στο έτος.

Μέσα σε αυτές παρουσιάζονται μερικά ήδη γνωστά προϊόντα της εταιρίας, όπως Torch 9810, ενώ στη τελευταία φαίνονται τα δύο νέα Bold 9790 και Curve 9380 που θα ανακοινωθούν μαζί στο δεύτερο τρίμηνο του ’12. Επίσης υπάρχει ένα αναβαθμισμένο PlayBook, το 3G+ PlayBook, τα Curve 9220 & Curve 9320 (low-ends), πληροφορίες και εικόνες (διαφήμισης) του Porsche Design P 9531, κάποια νέα μοντέλα για chat (με το BBM) και διάφορα άλλα για το BB OS.

Τέλος, απ’ ότι φαίνεται στις διαφάνειες, δεν πρόκειται να δούμε κάποιο νέα smartphone με το BlackBerry 10 πριν τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο.


Κάνε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Μπορείς να δεις όλες τις διαφάνειες εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: