Διέρρευσαν Τα Χαρακτηριστικά Των Samsung Galaxy Mega και Tab 3

[ΦΗΜΕΣ] H Samsung Θα Παρουσιάσει Το Galaxy S4 Στις 14 Μαρτίου

Samsung logo

Η Samsung πρόκειται να ανακοινώσει και άλλα κινητά και tablets φέτος το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων των Mega που είδαμε και της σειράς tablet Tab 3.

Τη σειρά Mega των smartphone την είχαμε δει πριν κάποιες εβδομάδες και τώρα ήρθαν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τα πρώτα κινητά σε αυτή. Το πρώτο ονομάζεται Galaxy Mega GT-I9152 διαθέτοντας οθόνη 5,8-ιντσών με ανάλυση 960 x 540, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,4GHz με 1,5GB μνήμη RAM, 8-megapixel οπίσθια κάμερα, 2-megapixel εμπρόσθια κάμερα, 2600mAh μπαταρία και 2 SIM. Τρέχει Android Jelly Bean και έχει διαστάσεις 164 x 83,8 x 9,7 χιλιοστά. Το δεύτερο ονομάζεται Galaxy Mega GT-I9200 και έχει οθόνη 6,3-ιντσών, διπύρηνο Exynos επεξεργαστή, 8-megapixel οπίσθια κάμερα, 2-megapixel εμπρόσθια κάμερα και τρέχει το Jelly Bean. Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και λευκό.

Όσο αφορά τα tablets, περιμένουμε να δούμε τη νέα σειρά Galaxy Tab 3, με το μικρό να έχει οθόνη 8-ιντσών, και όχι 7 όπως το τωρινό. Η οθόνη για πρώτη φορά στη σειρά αυτή υποστηρίζει S-Pen γραφίδες. Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά για αυτό δεν γνωρίζουμε. Ξέρουμε επίσης όμως ότι θα κυκλοφορήσει σε WiFi-μόνο (μοντέλο SM-T3110, 16GB) και Wi-Fi + 3G (μοντέλο SM-T3100, 16GB) σε λευκό χρώμα, στα μέσα του Ιουνίου και αρχές Ιουλίου αντίστοιχα.

Πηγές: 1, 2

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.